Kuitumissi, vuoden PP-henkilö, TENA-kaunotar

Kalakukko syntyi Kuopiossa kuten muutkin kalakukot. Elämäntyönsä hän teki merillä. Tässä osiossa Kalakukko pitää lokikirjaa karppimeren myrskyissä ja tyvenissä.

Valvoja: Kalakukko

Kalakukko
Viestit: 5894
Liittynyt: 07 Loka 2010 15:13
Paikkakunta: Kotka

Kuitumissi, vuoden PP-henkilö, TENA-kaunotar

ViestiKirjoittaja Kalakukko » 25 Heinä 2020 9:55

Keittelin tuossa juuri raparperi-mustikkakiisseliä, jotta saan tilaa pakkaseen uutta satoa varten.
Ajatukseni harhailivat PP:n nerouden, kuituproblematiikan ja Suomen vientivaltin, misseyden kehissä.

Tuskin on olemassa agronomien/ruokintatalibaanien laatimaa artikkelia, jossa ei korostettaisi kuidun tärkeyttä.
Asiaan täytyy panostaa lujemmin ja määrätietoisemmin. Kuitu on maailman tärkein asia ja siitä kuidusta (sellusta) Suomikin tunnetaan maailmalla. Ja mikä viisauden ydin onkaan siinä, että kuitu on AINA sidottuna runsaaseen hiilihydraattiin, joka terveyspommi sinällään "asiantuntijoiden" mielestä, ravinteista viis.

Jos Suomessa olis KUITUMISSIKILPAILUT, niin asian tärkeys valkenisi helposti meille tavan kulkijoille. Missi istuu15 kertaa/pv pytyllä, missi lyllertää somasti, missille teetetään erikoisvalmisteinen uimapuku, missi mahtuu vain yli 50 tuuman tv-näytölle, jne.

Vuoden PP-henkilökilpailu, johon voisi osallistua sukupuoleen katsomatta. Annettaisiin esimerkkikatsauksia kilpailijoiden neroutta hipovista kuituaterioista, kerrottaisiin heidän mittavasta työpanoksestaan eri firmoissa 10 aterian päivävauhdilla ja runsaista istuntohetkistä. Piraattiverkkaraiden mainontaa voisi esimerkillisesti kuvien avulla kertoa tiedoksi, kuinka auvoista on pp:n henkilöpalvonta. Kaikkiin jauhopaketteihin toki VESIPULLARESEPTI painettuna PP:n kuvilla kuten Kentacy Fried Chicken-tuotteissa on afroamerikkalaisen kuva, ja sydänmerkin varmistuksella antaa kansalle tietoisuuden , mikä on elämän tarkoitus. Eihän juuri kukaan ole vielä ymmärtänyt mistä tulemma ja minne menemme. Haikaroista ja taivaista puhutaan, sielun kierrosta oletetaan kuin ruokintatieteessä konsanaan.

Vaippateollisuus huomaisi tilaisuutensa tulleen. Pelkät Pampers-vaippojen mahdollistamat kuperkeikat voisi ulottaa myös aikuis/vanhuusvaippojen puolelle. Vaippa, joka ottaa vastaan 10 kg:n kuitusatsin, olisi menestystuote laitoshoitoisille. Kilpailuahan täytyisi tietysti järjestää ainakin kuperkeikkojen ja ennätyssatsien muodossa, jotta tuo kuidun merkitys valkenisi myös nuoremmille.
Vaippoihin soisi kehitettävän jonkinlainen kasettimenetelmä, joka mahdollistaisi ilmansuojelunäkökohdat ja ympäristöasiat jätteen minimoimiseksi. Muovi kun tuhoaa meret ja muutkin vesistöt. Kuitu sinällään on taas oiva metsänkasvatusaine. Kuitukasettiin voisi asentaa räjähdyspanoksen, jolloin se toimisi sekä liuku- että räjähdemiinana. Ottawan sopimus lienee sallisi semmoisen juuri kuidun takia.

Näillä kuitupitoisilla ajatuksilla toivotan kuiduista saarnaajille hyvää viikonloppua. Olette oikealla asialla ja pitäytykää siellä omissa joukoissanne mahdollisimman tiiviisti, niin tuo koronakaan ei uskalla lähellenne.

Me muut sitten vaan kadehtimaan kuitumissin, PP-henkilön tai vaippaennätystehtailijan saavutuksia ja elinkeinon luovuttamaa erikoisvarusteista henkilöautoa nimikirjaimin varusteltuna.
Muistakaapa metsämarjat, ulkolaiset kerääjät,baja-majojen ja taukotupien puute, paarmat, mäkäräiset, hyttyset, punkit, käärmeet ja tämän tästä kaatuilevat sangot. Vinkiksi ämpärin täyttöön: laita käpyjä puoli väliin, niin täyttö sujuu nopeammin...
Kalakukko

Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 21 vierailijaa

cron