Takaisinveto: sisältö eri kuin etiketissä ilmoitettu

Kalakukko syntyi Kuopiossa kuten muutkin kalakukot. Elämäntyönsä hän teki merillä. Tässä osiossa Kalakukko pitää lokikirjaa karppimeren myrskyissä ja tyvenissä.

Valvoja: Kalakukko

Kalakukko
Viestit: 5860
Liittynyt: 07 Loka 2010 15:13
Paikkakunta: Kotka

Takaisinveto: sisältö eri kuin etiketissä ilmoitettu

ViestiKirjoittaja Kalakukko » 27 Kesä 2020 5:57

HS 27.6. -20 sivu B5

Mehukatti, SOKERITON päärynäjuomatiiviste 1,5 l sisältää sokereita.

Etiketti ei vastaa pakkaustekstejä makeutusaineiden eikä ravintosisällön osalta. Tuote sisältää sokereita, vaikka ainesosa-luettelossa mainitaan sokeriton.
Voi palauttaa...

Kommentti: Jos maailmalla esiintyy elintarvikevalheellisuuksia mielin määrin, niin mikähän mahtaa olla sitten se lopullinen totuus?
Aasinlihaa nautana, väärennettyä oliiviöljyä (rypsäriä, voiteluainetta), väärennettyjä viinejä (jäähdytinnesteitä), parasta ennen-aikamerkinnät väärennettyjä, tuote yleensä jotain muuta kuin tekstissä ilmoitettu.

Suomessakin oli aikoinaan kuuluisa "Man-Oil-mies" ja hänen kaunis avustajansa. Kehui kehittäneensä jäteöljystä alkuperäistätuotetta parempaa öljyä ja suhteet luotu niin armeijaan kuin maskikauppiaiden välityksellä aina Valtion Varmuusvarastoon. Myös varsinaiset öljyntuottajamaat (OPEC) kiinnostuneita.

Koska väärennöksistä saatavat tuomiot mitättömiä, on niiden tehtailu tuottoisampaa kuin oikean tuotteen valmistus ja myynti. Kiinnijäämisriski olematon testauskapasiteetin vähäisyydestä johtuen ja "omavalvonnan" rehoittaessa.
Tämä tietenkin rassaa oikeita yrittäjiä ja heidänkin tuotteensa joutuvat välistä tarkkaan syyniin, mm. kurkunkäyryyden suhteen. On meillä ja erityisesti EU:lla kovasti hommaa kun on vielä nuo viljojen jyvien määrän tarkka arviointikin vaikeaa puhumattakaan peltojen neliösenttien tarkastuksista.

Tuntuu siltä, että TULLILABORATORIO on se ainut instanssi Suomessa, joka todella suojelee meitä kaikenmoisilta väärennöksiltä. En pyri sormella osoittelemaan maita, joissa on mafiatyyliset yritykset voimissaan, mutta sijainti likellä nykyään Suomessa vallitsevia lämpötiloja ja komento diktatuurista. Ns. suunnitelmatalous oli aikoinaan suosittua ja määräykset tulivat entisestä isäntämaastamme.
Kalakukko

Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 6 vierailijaa

cron