Maailma on täynnä kummallisuuksia, niinkuin esim. tuo ylipaino

Kalakukko syntyi Kuopiossa kuten muutkin kalakukot. Elämäntyönsä hän teki merillä. Tässä osiossa Kalakukko pitää lokikirjaa karppimeren myrskyissä ja tyvenissä.

Valvoja: Kalakukko

Kalakukko
Viestit: 5825
Liittynyt: 07 Loka 2010 15:13
Paikkakunta: Kotka

Maailma on täynnä kummallisuuksia, niinkuin esim. tuo ylipaino

ViestiKirjoittaja Kalakukko » 23 Touko 2020 8:06

YLE: 22.5. klo 18.25

Tehohoitoon joutuneista koronapotilaista suurimmalla osalla on ylipainoa
Kuopion yliopistollisen sairaalan tehohoidon tilannekuvaa käsittelevän raportin mukaan vain joka kymmenes tehohoitopotilas on BMI-indeksin mukaan normaalipainoinen.

Raportin perusteella lähes 90 prosentilla tehohoitopotilaista BMI-painoindeksi on yli 25, mikä on lievän lihavuuden raja.

BMI-indeksin mukaan esimerkiksi 180 senttinen henkilö on lievästi ylipainoinen, kun hän painaa yli 81 kiloa. Koronaviruksen vuoksi tehohoitoon päätyneistä ihmisistä 41 prosenttia on ollut painoindeksi perusteella lievästi ylipainoisia.

Kaiken kaikkiaan 45 prosenttia tehohoitopotilaista on ollut vähintään merkittävästi lihavia.

Kommentti: Tässä on jotain merkillistä. Suomalaiset muka ylipainoisia ja diabeetikkoja? Meillä on maailan paras loppukäsittelyjärjestelmä, RUOKINTAOHJEISTUS, joka nerokkuudessaan hipoo USA:n kuuohjelmaa.
Ja mikä parasta, ihminen maksaa itse koko roskan. Tarvitset vain vankkumattoman ohjeistuksen : 10 ateriaa, 10 palaa ruisleipää, rypsiöljyä joka paikkaan ja vallan perhanasti liikuntaa. Eikö olekin yksinkertaista? Oikean ihmisen tulee olla kuin nyljetty orava, lihaksikas, kepeästi puusta toiseen hyppelevä pirteä vanhus. Vrt entinen lihaskauneusmissi KIKE.

Diabetes Suomessa on kasvanut noin 7% vuosivauhtia, mikä on työllistänyt naistenlehdet eri kampanjoin, ortopedit sahoineen, silmälääkärit ja valkoisten keppien valmistajat ovat saaneet osansa, dialyysihoidot ovat entistä suositumpia. Voi tätä onnen huumaa. Kohta meillä toinen puoli kansasta on avustajia jalattomille, sokeille ja dialyysipotilaille. Eihän ruokintasuosituksessa voi olla mitään vikaa , kun kansainvälisten "tiedemiesten" yhteinen konsensus on ylistänyt suomalaista ruokintaohjeistusta, joka tarkoittaa, että KAIKILLE SAMAA sairauksista riippumatta.

Ja nyt sitten muka koronan tehohoitoon joutuminen on lihavien vika. Tietysti on, koska eivät liiku ohjeiden mukaisesti ja syövät mitä sattuvat milloinkin saamaan. Kaikkein paras taso on vanhusten hoidossa, petipotilailla, joita ei käy katsomassa kukaan, eivät saa terveellistä ravintoa eivätkä voi valittaa minnekään. Näännytys virallisella ruokinnalla on tieteellisesti todistettu olevan ihmisen paras kohtalo (Auswitsch, Birkenau ja muut leirit). Piru nokkii sen, joka voita käyttää rypsiöljyn sijaan!

Suomalainen vanhushuolto tehokkaasti imuroi hoidettavan omaisuuden. Ei tule hankalia perintöriitoja, ei krematorio-ongelmia liian suuren arkun suhteen. Kuivunut vanhus on ihanneasiakas , kunhan muistaa laittaa 2 koivuhakoa kainaloihin. Se tietysti maksaa, mutta lopputulos on hieno, sihdin ja murskaimen jälkeen.

Ihailen luultavasti suomalaista ruokintaviisautta, joka perustuu vankkumattomasti elinkeinon tuottaman roskaravinnon paremmuuteen. Leseet, kauralastut, perunasipsit, juustonaksut, lihattomat vegaaninakit,ja mitä kaikkea sitä onkaan ihmistä ilahduttamaan.
Suomi on paras, nerokkain, toimeliain vanhusten näännyttämisessä. Olemme omasta mielestämme maailman johtava maa teuraspainon kohottamisessa. Eläinlääkärijohtoinen ruokinta ryyditettynä aivopestyillä ruokintaviisailla ja VRN:n kootuilla viisauksilla ammattihenkilöiden opastamana ei todellakaan voi johtaa harhaan, vaan suoraan helvettiin.
Kalakukko

Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 6 vierailijaa

cron