Eikö nomenklatuura aio tukistaa YLEä?

Kalakukko syntyi Kuopiossa kuten muutkin kalakukot. Elämäntyönsä hän teki merillä. Tässä osiossa Kalakukko pitää lokikirjaa karppimeren myrskyissä ja tyvenissä.

Valvoja: Kalakukko

Kalakukko
Viestit: 6265
Liittynyt: 07 Loka 2010 15:13
Paikkakunta: Kotka

Eikö nomenklatuura aio tukistaa YLEä?

ViestiKirjoittaja Kalakukko » 06 Huhti 2020 11:24

https://yle.fi/uutiset/3-11210090

Yksi lounas maailman rikkaimman miehen kanssa muutti Sami Inkisen elämän – nyt hän on monimiljonääri
Ruokolahdelta maailmalle ponnistanut Sami Inkinen johtaa jo toista miljoonaluokan yritystä.

Juttu on julkaistu helmikuussa 2020.

Kommentti: Ei siinä sinällään mitään pahaa ole, jos mies on Ruokolahdelta kotoisin. Paha on se, että hän johtaa 200 hengen yritystä, joka on keskittynyt diabeteksen torjuntaan, AMERIKASSA.
Toisaalta kyllähän diabetesta saa ehkäistä , jos noudattaa tarkasti suomalaista ohjeistusta eli syöttää diabeetikot ja sellaisiksi aikovat ensin lihaviksi hiilihydraateilla, heikoimmat tappaa lenkkipoluilla, ja juottaa armeijan panssarivaunujen telaketjuihin tarkoitetun rypsiöljyn oliiviöljyn sijaan.

Amerikkalainen VIRTA HEALTH (Inkisen firma) on saanut satoja ihmisiä remissioon ja se on täysin väärin, koska se on toteutettu VHH:lla tai ketogeenisella ruokavaliolla. Miksi lääkefirmat eivät puolla suomalaista käytäntöä enempää, sillä se tuottaa sentään asiakkaita heille? Ja elinikäisiä, maksukykyisiä ja uskollisia oman pussin tai KELAn avustuksella.

Lukaiskaapa lähes 2 kk YLEllä esillä ollut artikkeli ja kiittäkää omasta lukutaidostanne itseänne. Suomalainen "totuus" on herkästi syttyvää eikä sitä saa viedä edes samalle torille, jonne on koottu vaikkapa Heikkilää varten pystytetty rovio. "Suomalainen totuus" tulisikin luokitella IMO-luokkaan muiden räjähtävien tai herkästi syttyvien aineiden kanssa ja kertoa joka julkaisussa sen vaarallisuudesta!
Kalakukko

Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 8 vierailijaa