Ruotsi turvautuu Suomen ruokahuoltoon?

Kalakukko syntyi Kuopiossa kuten muutkin kalakukot. Elämäntyönsä hän teki merillä. Tässä osiossa Kalakukko pitää lokikirjaa karppimeren myrskyissä ja tyvenissä.

Valvoja: Kalakukko

Kalakukko
Viestit: 6109
Liittynyt: 07 Loka 2010 15:13
Paikkakunta: Kotka

Ruotsi turvautuu Suomen ruokahuoltoon?

ViestiKirjoittaja Kalakukko » 18 Maalis 2020 12:27

Kun rajoja menee kiinni ihmisten läpikulun osalta, niin vihreitten vaatimuksesta pakolaiset saisivat liikkua vapaasti ja turvapaikkahakemukset tulisi käsitellä pikavauhtia. Nuorten miesten kärsimättömyys on tärkeää torjua. Ja heidän pääsynsä lukutaidottomien ryhmään tulee turvata, onhan kouluissa 1-3 luokka vielä käynnissä.

Mitä tulee kotimaisten viljojen/kasvien ja hedelmien käyttöön, niin pidämme suurena vääryytenä etenkin sitä, että kaukomaiden hedelmissä on odotettavissa puutteita. Kiinalaisten goji-marjoilla olisi voitu häätää koko koronavirus huit hittoon ja karambolilla varmistaa sen pysyminen kaukana maamme rajojen ulkouolella. Litsien puuttuminen aamiaispöydistämme vaarantaa koko hiilihydraattiketjun olemassaolon ja uhkaa aivojemme pysähdyksiä.

Puolalainen ruis on sen sijaan tervetullut. Tarvitsemme kuitua, jotta joka-aamuinen tulostus onnistuu menestyksellä ja josta voimme keskustella etätyökavereitten kanssa. Kotimainen peruna saa jonkinlaisen suostumuksen , mutta pidämme Etelä-Amerikkalaisen bataatin käyttöä suotavampana.

Miksi Finnair pysäyttää lentokoneensa kesken talvikauden. Nyt olisi helppoa kuskailla vihanneksia esim. Australiasta ja Uudesta Seelannista sekä Etelä-Amerikasta ilman ihmisten matkatavaroita ja painoja. Ja koska turha köyhien ihmisten matkustelu vähenee, niin vihanneksille jää enempi tilaa. Turha on syytellä koronan leviämistä , koska vihreitten maailmanparantavaa ehdotusta ei tahdota hyväksyä.

Nyt Suomen olisi taisteltava eturivissä koronaa vastaan. Lehmien tappaminen olisi ensi askel maailman pelastusoperaatiossa. Jos lehmien tappaminen tuntuu vaikealta, niin voisimme ne julistaa PYHIKSI, kuten Intiassa. Navetoissa ja laitumilla piikilankojen takana pitäminen sotii eläinoikeuksia vastaan.
Maailman 218 miljoonan pakolaisen joukosta voimme helposti poimia mahdollisimman vierasperäisiä heimoja rahdattavaksi Suomeen rikastuttamaan kulttuuriamme. Uhrialttarien käyttö olisi suotavaa vapaa-aikaan suuntautuneitten munkkien elinehdoksi ja irtokoirien ja rottien paremman elämän puolesta. Ympäristöhajujen torjumiseksi myös suitsukkeiden käyttöä tulisi lisätä. Ihmisten polttaminen avotulella tulisi sallia ja vapauttaa hautausmaat rakennuskäyttöön kuten formularadoiksi ja erilaisiksi leikkimisareenoiksi. Tuhkien sirottelu jokiin tulisi sallia ja vedenoton turvaamiseksi vain sallittuina päivinä. Kukapa sitä anoppia antaisi juomaveden seassa tulla suuhunsa.

Suomella ei ole muuta kuin parannettavaa ulkomaisten ja mahdollisimman kaukaisten vihannesten/hedelmien saatavuuden kohentamisessa. Näin torjumme suuria epidemioita ja parannamme Suomen kansainvälisyyttä maailmalla. Jos kansamme kasvaisi vaikkapa 100:aan miljoonaan, niin saattaisimme päästä jopa YK:n turvallisuusneuvoston pysyväksi jäseneksi. Tietysti oman atomipommin antamalla auktoriteetilla.

Kannattaa silti kertoa ulkomaalaisille suomalaisesta ikivanhasta tavasta alkuasukkaan nähtyä kirveenlastun joessa: kirves selkään ja ottamaan selkoa, kuka uskalsi tulla alle sadan kilometrin päähän yläjuoksulle MINUN asumuksestani/majastani/luolastani.

Pysyvät poikkeuslait ovat siunausta Suomelle. Nyt poliisit myös valvomaan kansaa lihottavien ruokintasuositusten käyttöä ja sakottamaan eläinrasvan käytöstä. Poikeuslait suovat mahdollisuuden muuntaa koko Suomi vihreäksi ja vegaaniksi. On helpompaa taantua kuin nousta viisaiden joukkoon!
Voisimme lahjoittaa Ruotsiin "Hannu Hanhille" kaiken sokerin, etteivät heidän aivonsa pysähtele.
Kalakukko

Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 10 vierailijaa

cron