Onko törkeämpää väitettä nähty?

Kalakukko syntyi Kuopiossa kuten muutkin kalakukot. Elämäntyönsä hän teki merillä. Tässä osiossa Kalakukko pitää lokikirjaa karppimeren myrskyissä ja tyvenissä.

Valvoja: Kalakukko

Kalakukko
Viestit: 5866
Liittynyt: 07 Loka 2010 15:13
Paikkakunta: Kotka

Onko törkeämpää väitettä nähty?

ViestiKirjoittaja Kalakukko » 04 Joulu 2019 7:18

HS 4. 12. ilmoitus:

"Itsenäisyys on sitä, että saa syödä mitä haluaa"

Kommentti: Tämä irvokas ja hassu mielipide julkaistiin Keskon tuoteilmoituksessa. Täytyy vain todeta , että kauppa ei näytä välittävän tippaakaan suomalaisen tieteen huippuosaajien komiteasta , VRN:stä ja sen suosituksista.
Kyllä eläinlääkäri, autonkuljettajat, varastoihmiset ja kaupan edustajat tieteellisten selvitysten pohjalta tietävät, että SAMANLAINEN RUOKA KAIKILLE ON SUOMALAISEN ELÄMÄNMUODON PERUSTA!

Turha on sekoittaa maassa vallitsevaa konsensusta ja kansainvälisten tiedemiesten yksituumaista käsitystä siitä, että juuri suomalainen ruokavalio suositusten mukaisesti parantaa diabeteksen ilmenemistä, tekee ihmisistä iloisia (lihavathan ovat iloisia?), antaa maallemme uskottavuutta lääketeollisuuden silmissä, parantaa kaupan katteita (roskan syöttäminen) ja ennenkaikkea pitää harhaoppiset "professorit " leivän syrjässä kiinni.

Aika vastuuton ilmoitus kaupalta. Ehtivät vielä kumota tuon ennen itsenäisyyspäivää, jos haluavat. On todella väärin antaa ihmisille sellainen väärä käsitys, että meillä voisi olla joku epämääräinen OMA TAHTO.
Kuulemma TV:ssä (MTV) alkaa pian sarja "Tanssii läskien kanssa", kunhan löytyy riittävä määrä halukkaita, joiden BMI on 45 ja siitä yli. Uusi tanssi on jo keksitty: LIERIMISVALSSI, jota tanssitaan yksin.
Seuratkaa viherpiiperöitten ja sokeriteollisuuden puolueettomia, tieteellisiä neuvoja
ja pitäkää turpanne kiinni!
Kalakukko

Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 5 vierailijaa

cron