Suomen tunnetuin kokemusasiantuntija "Pikku-Kalle" saattaisi auttaa koronassakin

Kalakukko syntyi Kuopiossa kuten muutkin kalakukot. Elämäntyönsä hän teki merillä. Tässä osiossa Kalakukko pitää lokikirjaa karppimeren myrskyissä ja tyvenissä.

Valvoja: Kalakukko

Kalakukko
Viestit: 6081
Liittynyt: 07 Loka 2010 15:13
Paikkakunta: Kotka

Suomen tunnetuin kokemusasiantuntija "Pikku-Kalle" saattaisi auttaa koronassakin

ViestiKirjoittaja Kalakukko » 21 Maalis 2020 11:11

Suomessa , maailman fiksuin kansakunta muutes, on lukemattomia tarinoita Pikku-Kallesta, jolle on sattunut nuoresta iästään huolimatta kaikenmaailman kummallisuuksia. Tässä muutamia:

Pikku-Kalle päästi äänen ilmavaivojensa seurauksena luokassa. Opettaja siinä torumaan Pikku-Kallea. Pikku-Kalle puolustautui, että suhnaahan hän yritti, mutta kun puuta vasten otti iänen.

Pikku-Kalle viittoi hurjasti ja sanoi opettajalle että pittää piästä kuselle. -Eihän noin rumasti saa sanoa, muiden kuullen, valisti opettaja. Pitää asiasta kertoa silleen kiertäen, kaartaen, nätisti.
Jo seuraavana päivänä jälleen Pikku-Kalle huitoi käsiään vallan raivoisasti, naama punaisena. - No mitäs sillä Pikku-Kallella on nyt sitten asiaa, tiedusteli opettaja vihdoin.
Opettaja, kiertäen, kaartaen, nyt on sitten pskat housussa!

Opettaja kertoi uskontotunnilla, että kukaan ei voi nähdä Jumalaa.
Väärin , huusi Pikku-Kalle. -Ainakin meillä se tulee kylään joka ilta kun valot sammutetaan. Valojen sammuttua äit huutaa joka kerta, että : Hyvä Jumala, taas se tulee..."

Opettaja piti lasten kauan kaipaamaa seksuaalivalistustuntia luokassa. Otettiin esille turvajuttuja ja lasten saamista.
Pikku-Kalle osoitti ylimielisyyttään ja häiritsi muita . Opettaja komensi Pikku-Kallen ulos käytävään muita häiritsemästä ja sanoi, että Pikku-Kallella ei voinut olla tietoa sukupuolikokemuksista, siksi on tärkeää kuunnella.
Siihen Pikku-Kalle tokaisi, että jos ulos pitää mennä, niin sitten Lissu kans...

Kokemusasiantuntijoista tuntuu joskus olevan runsauden pulaa. Varsinkin yks sun toinen haluaa olla räp- tai muun nuoriso"musiikin" asiantuntija, muotiguru, tms. Niinku.
Diabeetikon ruokavaliosuosituksia laativat ne henkilöt, joilla ei mitenkään voi olla kokemuksia VHH:sta tai ketogeenisestä ruokavaliosta. Asiassa edetään elinkeinon maasutuksella ja heidän tekemillään "tieteellisillä tutkimuksilla". Sokeri ei koukuta, kuten eräskin lobbariasiantuntija tiivistää ruokinnan autuuden. Ruokinnan tulee olla tasapuolista, samanlaista ja ravinnotonta, jotta katteet ovat hyvät. Terveys ruokinnassa toissijaista.

Lääkintäpuolella kokemusasiantuntijuus on joskus hieman sanoisinko "hakusessa". Jos joku uskalias kokemustensa perusteella sanoo liiallisten hiilihydraattien olevan pääsääntöisesti haitallisia, niin johan puoskari-leiman saa otsaansa Turussa majaansa pitävän kaikkien alojen asiantuntijan toimesta. Maanpako on ainoa ulospääsy ja fiksuin homma .

Pikku-Kallen kokemusasiantuntijuus olisikin syytä ottaa käyttöön kansakunnan vaikeimpina aikoina. Yksin leikkiessä voi "omasta kivasta" olla hyötyä ja mielikuvitus auttaa tunnelman luomisessa. Miesten partureiden runsas lehtivalikoima saattaa auttaa sopivan leikin löytämisessä.
Luottakaa siis valtakuntamme johtoon ja kuunnelkaa heitä tarkalla korvalla, vaikka Pikku-Kalle ei istukaan hallituksessa eikä ole avustajan avustajakaan.
Kalakukko

Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 9 vierailijaa