Hyvät ihmiset, älkää vaan kuunnelko tai ainakaan noudattako neuvoja!

Kalakukko syntyi Kuopiossa kuten muutkin kalakukot. Elämäntyönsä hän teki merillä. Tässä osiossa Kalakukko pitää lokikirjaa karppimeren myrskyissä ja tyvenissä.

Valvoja: Kalakukko

Kalakukko
Viestit: 6081
Liittynyt: 07 Loka 2010 15:13
Paikkakunta: Kotka

Hyvät ihmiset, älkää vaan kuunnelko tai ainakaan noudattako neuvoja!

ViestiKirjoittaja Kalakukko » 21 Helmi 2020 8:49

Yle Radio 1 klo 21:40 ja Areena:

Nappikukasta nokkoseen: Pietaryrtti - tuholaisten torjuntaa ja abortteja

18 minto 20.2.2020toistaiseksi934 kuuntelua

Pietaryrtillä on monta nimeä, nappikukka, napheinä, kyröraati, matoryytti, kehräpäivänkakkara, pihlajaruusu, rehvaana, nurkkafaari. Mistä nimien runsaus kertoo? Entä sopiiko joutomaan kasvi kaupunkipuistoihin?

Tiina Harpfin kanssa pietaryrttiä etsivät professori Kari Heliövaara, dosentti Ari-Pekka Huhta, arkistotutkija Liisa Lehto, nimistöasiantuntija Tiina Manni-Lindqvist ja luontovalokuvaaja Katri Pyykkö.

Kommentti: kaikilla asioilla tuppaa olemaan jokin haittapuoli, vaara tai epämukavuus. Esimerkkejä on erityisesti lääkepuolella. Tässä onkin varoituksen aihe: Jos annetun lääketieteellisen hoidon tehon on katsottu olevan heikko, toimimaton tai jopa vaarallinen, niin MISSÄÄN NIMESSÄ EI SAA TURVAUTUA LUONTAISHOITOIHIN, sillä hoidon saaja voidaan kirota ja estää hänen pääsynsä "taivaaseen" ja manata hänet ikuiseen kadotukseen.

Jos toimimattoman hoidon korvaajaksi esittäytyy LÄÄKÄRI, niin hänet vasta voidaankin tuhota, repiä kappaleiksi, jopa pilkkujen väärinkäytöstä/käyttämättömyydestä rangaista nomenklatuuran pikku avustajien voimalla. Sopivinta onkin median vaino ja julkinen häpäisy vailla perusteita.

Hyvät ihmiset; neuvon teitä olemaan käyttämättä piharatamon (Plantago Major) lehtiä pienen verenvuodon tyrehdyttämiseen ja saunavihtojen runsaaseen käyttämiseen puhdistustarkoituksessa. Älköön vaan kukaan keksikö käyttää sormustinkukkaa sydänlääkkeenä, sillä nitro on niin paljon parempaa. Pihkasalvassa on varmaan jotain vaaratekijöitä, ainakin syötynä. Teollisuuden kehittämä "Mikki Hiiri-laastari" on niin paljon parempi ja tehokas saamaan haavatulehduksen. Saunavihdan käyttö on luonnonsuojelurikos eikä vihreät voi sitä suositella ilmastoahdistuksen vuoksi. Ajatelkaa kuinka koivu kärsii oksien riipimisestä ja mahlan valumisesta hukkaan.

Jos joku teille ehdottaa minkä tahansa kasviksen käyttöä muka terveellisenä, ottakaa kiireesti yhteyttä lähimpään viherpiiperöön, jotta laillisuus selviää. Kyselyjä ei tarvitse esittää fruktoosia sisältävistä jutuista, koska rasvamaksa tulee olla tavoitteena elintason merkkinä. Siis suosikaa runsaasti hedelmiä, perunoita ja maissisiirappeja. Diabeetikot syökööt sokeria suoraan pussista, koska se on energiaa "suoraan auringosta".

Pietaryrtin käytöstä ei ole pitkäaikaistutkimuksia eikä sitä ole sertifioitu vihreiden taholta eikä sen käyttö maksa mitään, joten joutaakin tulla kirotuksi. Kärpäset kuuluvat yhteiskuntaamme, joten niiden karkotus on vihamielinen teko luontoa vastaan. Ajatelkaapa lämpimien maiden toreja, joissa kärpäset ovat olennainen osa elämää...
Lehmien tappaminen on sen sijaan ilmastoteko vailla vertaa!
Kalakukko

Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 9 vierailijaa

cron