Maitotuotteista

Tämä osio on tarkoitettu vähähiilihydraattiseen elämäntapaan vasta tutustumassa oleville.

Valvoja: MahaTar

Ani
Viestit: 784
Liittynyt: 18 Elo 2006 8:28
Paikkakunta: Hämeenlinna
Viesti:

ViestiKirjoittaja Ani » 29 Elo 2006 17:02

sy?n paljon juustoja. Fetaa, mozzarellaa ja perus oltermannityyppisi?. N?it? menee p?ivitt?in. Juguista s?in noin vuoden parta?ij??, nyt kyll?stytt?? ja tuntuu jo t?h?n hifistelyvaiheeseen liian tuhdiltakin. Usein sy?n jugun sijaan rahkaa (kerma&rahka&marjat) tai teen piim?st? ja marjoista pirtel?ntapaisen. jos tekee jugua mieli, niin suosikkini on Bulgarianjugu. My?s viili? sy?n usein aamulla kera marjojen ja pellavansiemenrouheen.
aika paljon siis maitotuotteita t?ll? hetkell? k?yt?n.

Avatar
Anja
Viestit: 1735
Liittynyt: 17 Elo 2006 22:05
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

ViestiKirjoittaja Anja » 29 Elo 2006 18:39

Maitoa kuluu jonkin verran kahvin seassa, jogurtti on yleens? sit? maustamatonta A-jogurttia (ei rasvatonta), partajogua silloin t?ll?in.
Marjarahkaa ja jonkin verran juustoja tulee my?s sy?ty?. Suosikkejani ovat fetajuusto tomaattisalaatin kera sek? gouda.

Avatar
Omega
Viestit: 386
Liittynyt: 18 Elo 2006 8:25

ViestiKirjoittaja Omega » 29 Elo 2006 19:29

Juustoa p?ivitt?in noin 100-200g (sis?lt?? fetat ja raejuustot). Maitoa kahvissa noin 1-2 desi?. Viikonloppusin rahkaa, kermaa sun muuta sellasta.

Avatar
Varpu
Viestit: 3113
Liittynyt: 18 Elo 2006 6:22
Paikkakunta: Saksa
Viesti:

ViestiKirjoittaja Varpu » 29 Elo 2006 20:44

Minua maito p?h?tt??, joten kartan sit?. K?yt?n raejuustoa ja maustamatonta luonnonjukurttia (marjojen tai hedelmien sek? siemenien kanssa), Suomessa sy?n punaista viili?. Rahkasta tykk?isin, mutta se turvottaa mahani samalla tavoin kuin maito (minulla on liev? laktoosi-intoleranssi, kumman valikoiva :wink: ). Piim?st? tykk??n.
Sy?n t?ysrasvaisia juustoja p?ivitt?in, mutta vain melko v?h?n.

Repe
Viestit: 3
Liittynyt: 20 Elo 2006 21:58

ViestiKirjoittaja Repe » 29 Elo 2006 23:09

Maitotuotteista k?yt?n voita, kermaa, erilaisia juustoja n.100g/vrk ja raejuustoa kilon viikossa.

Juuston k?ytt?? on ollut pakko rajoittaa kolesterolin nousun johdosta. Runsaamman juuston aikaan kev??ll? LDL oli 6,5mmol/l. Hein?kuussa juustorajoituksen j?lkeen arvo oli laskenut 4,1:een. Korkeahan se on viel?kin mutta suunta on hyv?.

Jugurttia ja viili? en k?yt? ollenkaan, rahkaa joskus marjojen kyytipoikana.

Avatar
Varpu
Viestit: 3113
Liittynyt: 18 Elo 2006 6:22
Paikkakunta: Saksa
Viesti:

ViestiKirjoittaja Varpu » 30 Elo 2006 10:03

Joo ihan oikein menee. Idea ei siis ole, ett? ostat KAIKKEIN RASVAISINTA mit? l?ytyy, ja sy?t sit? niin ett? napa ruskaa,

vaan ett? ostat maitotuotteita, joissa on niiden luonnollinen rasvasis?lt? (esimerkiksi t?ysmaitoa, jukurttia 3,5%, suomalaista raejuustoa 2,5% jne.; t??ll? Saksassahan raejuustojen rasvaprosentti on ihan toista luokkaa, t??ll? min? ostan v?h?rasvaista, joka on tuota suomalaista normaalirasvaista :P ), eik? lis?tty makeutusaineita tai sokeria tai muita keinotekoisia m?mm?j? niin kuin rasvattomiin tuotteisiin usein lis?t??n, jotta niihin rasvan poistamisen j?lkeen saataisiin makua...

Mutta ei ole "kielletty?" juoda esimerkiksi kirnupiim??, jossa rasvaa luonnostaan on v?h?n :D

Ja sokerin/aspartaamin sijaan sekoita joukkoon marjoja ja siemeni? (auringonkukan- ja kurpitsansiemenet on meid?n ik?isille mainoita lisi


Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa