Tohtori Oz pulassa

Löysitkö lehdestä, netistä tai jostain muualta uutisen, joka kaipaisi hiukan ruotimista. Tässä on paikka sellaisille.

Valvojat: MahaTar, Sienestäjä2

Avatar
Saaristolainen
Site Admin
Viestit: 3343
Liittynyt: 24 Loka 2008 23:36
Paikkakunta: Ii
Viesti:

Tohtori Oz pulassa

ViestiKirjoittaja Saaristolainen » 21 Huhti 2015 14:55

Tohtori Oz on televisio-ohjelmissaan kertonut paljon valtavirrasta poikkeavaa, mutta nyt Monsanto älähti. Arvon tohtori oli mennyt vaatimaan geenimuunnellun ravinnon merkintää! Niinpä useiden yliopistojen silmäätekevät lääkärit olivat kirjoittaneet tri Ozin työnantajayliopistolle, Columbia Universitylle, ja vaatineet että häneltä otetaan pois virka!

Saa nähdä, onnistuuko tri Oz pitämään torstaina puolustuspuheen ohjelmassaa, vai sensuroidaanko se. Ohjelman pitäisi tulla nettiin noin vuorokausi sen esittämisen jälkeen, eli lauantaiaamuna.
http://www.doctoroz.com/episode/dr-oz-fights-back-his-exclusive-reaction-his-critics

http://edition.cnn.com/videos/tv/2015/04/19/rs-did-dr-oz-break-the-publics-trust.cnn

http://edition.cnn.com/2015/04/17/health/dr-oz-columbia-letter/
Earlier this week, a group of 10 physicians from across the country emailed a letter to Columbia University expressing disapproval that Oz is on the faculty. The email sent to Columbia's faculty dean for Health Sciences and Medicine, Dr. Lee Goldman, said the group is "surprised and dismayed" that Oz is on faculty and that he holds a senior administrative position. Oz is vice chair of the Department of Surgery, at Columbia University College of Physicians and Surgeons.

Avatar
Saaristolainen
Site Admin
Viestit: 3343
Liittynyt: 24 Loka 2008 23:36
Paikkakunta: Ii
Viesti:

Re: Tohtori Oz pulassa

ViestiKirjoittaja Saaristolainen » 23 Huhti 2015 16:11

Tohtori Oz laittoi 2 minuutin pätkän edellisen viestin ensimmäisen linkin taakse.
http://www.doctoroz.com/episode/dr-oz-fights-back-his-exclusive-reaction-his-critics

Avatar
Saaristolainen
Site Admin
Viestit: 3343
Liittynyt: 24 Loka 2008 23:36
Paikkakunta: Ii
Viesti:

Re: Tohtori Oz pulassa

ViestiKirjoittaja Saaristolainen » 24 Huhti 2015 21:16

Ensimmäinen raportti ohjelmasta julkaistiin jo.
http://www.naturalnews.com/049464_Doctor_Oz_biotech_front_group_backfire.html

Hänellä oli mukana studiossa tukijoita. Kävikin ilmi, että yliopistoon yhteyttä ottaneet lääkärit ovat teollisuuden kätyreitä, jotka haluavat varmistaa että ihmiset jatkossakin käyttävät runsaasti lääkkeitä!

Both Doctor Oz and Dr. Fuhrman deserve tremendous support and applause for having the courage to stand up for the truth and call out the dishonest industry front men whose sleazy tactics resemble those of a criminal mafia, not a medical community. (Those attacking Oz are in no way his "peers" as was falsely reported by the media. They are the evil shadow of the dark side of medicine and biotech corporations...)

Speaking of sleaze, read about the American Council on Science and Health, a biotech industry front group led by a doctor with a felony criminal record of fraud against the U.S. government. Yes, this doctor was a key signer of the attack letter against Dr. Oz.


Siis yksi tärkeimmistä allekirjoittajista johtaa bioteknisen teollisuuden lobbausryhmää, ja hänellä on rikosrekisterimerkintä valtion huijaamisesta.


Ohjelman koko käsikirjoitus on yllä mainitussa linkissä.

Avatar
Saaristolainen
Site Admin
Viestit: 3343
Liittynyt: 24 Loka 2008 23:36
Paikkakunta: Ii
Viesti:

Re: Tohtori Oz pulassa

ViestiKirjoittaja Saaristolainen » 25 Huhti 2015 14:13

Nyt näkyy lyhyitä klippejä, jotka valitaan suuren ruudun alapuolelta.
http://www.doctoroz.com/episode/dr-oz-fights-back-his-exclusive-reaction-his-critics?video_id=4190138094001

Avatar
San Martino
Viestit: 5538
Liittynyt: 10 Huhti 2008 16:25
Paikkakunta: Aina menossa jonnekin...

Re: Tohtori Oz pulassa

ViestiKirjoittaja San Martino » 22 Touko 2015 8:56

Saaristolainen kirjoitti:Tohtori Oz on televisio-ohjelmissaan kertonut paljon valtavirrasta poikkeavaa, mutta nyt Monsanto älähti. Arvon tohtori oli mennyt vaatimaan geenimuunnellun ravinnon merkintää! Niinpä useiden yliopistojen silmäätekevät lääkärit olivat kirjoittaneet tri Ozin työnantajayliopistolle, Columbia Universitylle, ja vaatineet että häneltä otetaan pois virka!


YLE kirjoitti:Kuka omistaa siemenet – suurteollisuus vai ihmiskunta?

Siemenet ovat ruokaturvan peruspilari. Viljelijät ovat kautta aikojen tienneet, kuinka siemeniä säästetään, varastoidaan ja kylvetään seuraavana keväänä. Monessa maassa siementen säästämisestä on kuitenkin tullut rikos, ja maanviljelijöistä rikollisia

Älähtikö YLE liian myöhään? Eipä tosin ole omakohtainen ongelma, kun en käytä viljatuotteita....

Avatar
Timo Kuusela
Viestit: 1854
Liittynyt: 10 Huhti 2008 13:59
Paikkakunta: Helsinki/Torremolinos

Re: Tohtori Oz pulassa

ViestiKirjoittaja Timo Kuusela » 22 Touko 2015 10:29

Kyllä YLE on näyttänyt Monsanto-ohjelmia Suomessa.
Ohjelmat ovat olleet hyvin kriittisiä Monsantoa kohtaan.
Mielestäni niiden uusiminen olisi edelleen ajankohtaista ja toivottavaa. Esitysajat vain olisi valittava niin, ettei niitä seuratakseen tarvitse olla yökyöpeli. Esitysajat ovat olleet aivan liian myöhäisiä työssä käyvää väkeä ajatellen.
Ehkä myös kasvanut kriittisyys on syömäämme ruokaa ja sen tuotantotapoja kohtaan olisi hyvä syy ohjelmien uusimiselle.
Paljon elintarviketurvallisuuttamme ylistetään viranomaistemme toimesta. Olisiko tässäkin harkinnan paikka vai pitääkö huomio aina ohjata mitättömiin asioihin byrokratian tukistettaviksi, jotta isot virheet piiloutuvat kohinaan.
Kyllä YLE:ssä sodan jälkeisinä vuosikymmeninä opittua rähmällään oloa riittää edelleen.
Timo Kuusela, LKT, radiologi, eläk.

Avatar
Saaristolainen
Site Admin
Viestit: 3343
Liittynyt: 24 Loka 2008 23:36
Paikkakunta: Ii
Viesti:

Re: Tohtori Oz pulassa

ViestiKirjoittaja Saaristolainen » 16 Syys 2015 4:07

Taisi tohtori selvitä tällä kertaa.

Ohjelman uusi sesonki alkoi maanantaina 14.9. Kanava on vaihtunut ABC:lta Foxille ja katsojaluvut romahtaneet puoleen viime vuonna.
http://www.seattletimes.com/nation-world/dr-oz-returning-with-heal-thyself-goal/

Oz on kysellyt lääkärikunnan mielipidettä ja luopunut ruokavaliojutuista. Nyt hän keskittyy itsensä parantamiseen.

Avatar
San Martino
Viestit: 5538
Liittynyt: 10 Huhti 2008 16:25
Paikkakunta: Aina menossa jonnekin...

Tohtori Oz pulassa

ViestiKirjoittaja San Martino » 19 Touko 2018 9:32

IL kirjoitti:
Tutkijoiden mukaan rikkaruohomyrkky glyfosaatti vaikuttaa suolistobakteereihin ”turvallisinakin” annoksina - kemikaalijätti Monsanto syyttää salaisesta agendasta

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201805 ... 2_ul.shtml

Ylläolevaa voi makustella lukemalla allaoleva tarina


Kun vilja kuivatetaan pystyyn glyfosaatilla, luonnollista tuleentumista ei tarvitse odotella. Puimaan pääsee silloin, kun aine on muuttanut kasvin geenejä ja vaikuttanut satoon odotetulla tavalla. Myös kuivauskustannukset pienenevät merkittävästi. Luonto ei toimi enää luonnollisesti, vaan ihminen manipuloi luontoa kehittämällään vaarallisella myrkyllä

Tällainen toiminta tuo viljelijän pussiin enemmän tuloa. Raha rauhoittaa viljelijää ja vaikka takaraivossa kolkuttaa tieto siitä, että hänen toimintansa on eettisesti tuomittavaa ja erittäin vaarallista syyttömille kuluttajille. Hälytyskellot eivät soi. Niin kauan kun takaraivossa kolkuttaa pelkkä faktatieto glyfosaatin vaarallisuudesta. Kun syövästä, lapsettomuudesta ja kehityshäiriöistä kärsivät muut ihmiset, kuin itse myrkyttäjä, myrkyn ruiskuttaminen saa jatkua.

Kuriositeettinä kerron tähän väliin tänä kesänä tapahtuneen tositapahtuman omasta elämästäni, joka sattui reilu kuukausi sitten. Olin erään pienehkön maaseutukunnan terveyskeskuksen vuodeosaston potilashuoneessa, vierailemassa sairaan ystäväni luona. Istuin ystäväni vuoteen vieressä ja keskustelimme muun muassa siitä, mitkä asiat mahtavat vaikuttaa syöpätautien valtavaan lisääntymiseen. Keskustelussa nousi luonnollisesti esille myös Roundup.

Koska potilaana oleva ystäväni on hiukan huonokuuloinen, keskustelumme kuuli myös huoneen toisella puolella oleva ikäiseni herrasmies. Hän otti osaa keskusteluumme, koska oli ollut viljelijänä useita kymmeniä vuosia. Hänellä oli omakohtaista kokemusta kyseisestä aineesta. Tämä ystävällinen ja fiksun oloinen mukava mies, kertoi ruiskuttaneensa viljapeltoihinsa Roundup: ia kaksi viikkoa ennen puimista, jolloin siitä on eniten hyötyä viljelijälle. Samoin oli tehnyt myös hänen naapurinsa, myöskin viljatilallinen. Tämä on kuulemma yleinen tapa myös suomalaisten viljelijöiden keskuudessa nykyään.

Kun jatkoimme juttelua viljelijän kanssa selvisi, että hän oli saapunut kotikylänsä vuodeosastolle maakuntakeskuksen suuresta yliopistollisesta sairaalasta, jossa oli ollut hoidossa. Hän pääsisi parin päivän kotilomalle, ennen seuraavaa hoitojaksoa. Hoitoja mies sanoi saavansa takaraivossaan olevan syöpäkasvaimen vuoksi. Kasvain oli vienyt häneltä jo kävelykyvyn ja tietenkin työkyky oli mennyt ja viljelyhommat oli täytynyt lopettaa tänä kesänä. Seurasin vaiteliaana sivusta, kun hänen vaimonsa tuli paikalle, auttoi miehensä pyörätuoliin ja vei hänet kotilomalle. Ajattelin samalla, että viljelijät itse ovat vielä suuremmassa vaarassa, kuin me kuluttajat. He kun joutuvat alttiiksi glyfosaatille läträtessään ja laimentaessaan sitä ja ruiskuttaessaan sitä pelloilleen.

Suomessa ruiskutetaan vuosittain 3,4 miljoonaa kiloa kasvinsuojeluaineita, josta noin puolet on glyfosaattivalmisteita kauppaniminä esim. Roundup, Rambo ja Keeper. Eikä vilja suinkaan ole ainoa kasvi, jota myrkytetään. Eviran tutkimuksen mukaan suomalaiset saavat viljojen jälkeen eniten torjunta-ainejäämiä mansikoista. Kuulostaa uskomattomalta, kun ottaa huomioon kuinka vähän mansikoita Suomessa syödään. Asia on helpompi käsittää, kun ottaa huomioon, että tehotuotannossa mansikkapellot käsitellään myrkyllä noin kymmenen kertaa kesässä. Kasvukauden annos on, uskomatonta kyllä, jopa 6kg hehtaarille!

http://xn--meidnvalintamme-3kb.com/?tag=rypsi


Saaristolainen kirjoitti:
Tohtori Oz on televisio-ohjelmissaan kertonut paljon valtavirrasta poikkeavaa, mutta nyt Monsanto älähti. Arvon tohtori oli mennyt vaatimaan geenimuunnellun ravinnon merkintää! Niinpä useiden yliopistojen silmäätekevät lääkärit olivat kirjoittaneet tri Ozin työnantajayliopistolle, Columbia Universitylle, ja vaatineet että häneltä otetaan pois virka!

viewtopic.php?f=22&p=48418#p42750


Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija