Paasto ja ketodieetti

Löysitkö lehdestä, netistä tai jostain muualta uutisen, joka kaipaisi hiukan ruotimista. Tässä on paikka sellaisille.

Valvojat: MahaTar, Sienestäjä2

Avatar
San Martino
Viestit: 5345
Liittynyt: 10 Huhti 2008 16:25
Paikkakunta: Aina menossa jonnekin...

Hyvä kommentti....

ViestiKirjoittaja San Martino » 01 Elo 2019 11:58

Pahin kaikista kirjoitti:
Kuten niin monesti ennenkin, Hesari on taas hakenut jonkun tyrmäämään tutkimustiedon mutulla pelkän tittelivaltuutuksen perusteella. Hakekaa välillä muitakin mielipiteitä. Yksi hyvä haastateltava voisi olla Virta Healthin toimitusjohtaja Sami Inkinen tai joku hänen kollegansa.


https://www.hs.fi/hyvinvointi/art-2000006190314.html

Olipa hyvä kommentti ja löytyy muitakin. Kas kun HS hyväksyi sen?
YLE kirjoitti:Apulaisprofessori Kirsi Pietiläinen Helsingin yliopiston lihavuustutkimusyksiköstä ei juuri innostu ketoosin avulla laihduttamisesta. Terve ihminen kyllä yleensä kestää jonkin aikaa elimistön häiriötiloja, syömättömyyttä ja ketoosiakin, mutta joillekin se voi aiheuttaa ongelmia, ja on vaikea arvioida etukäteen kenelle.

– On ihmisiä, joilla tulee selvästi vaikeita haittavaikutuksia, lihasheikkoutta ja muitakin heikotuksia näin rajusta olotilasta. Ihmiset, joilla on jonkinlainen perussairaus, eivät kestä ketoosia. Esimerkiksi lihava, tyypin kaksi diabeetikko voi olla sellainen, jolle ketoosi ei ole hyödyllinen eikä terveellinen, Pietiläinen sanoo.

Ketoosissa on Pietiläisen mukaan etuja, jotka houkuttelevat laihduttajia: ruokahalu vähenee, ja ketoosin ajatellaan myös hiukan vähentävän lihaskatoa. Ketoosissa keho on kuitenkin poikkeavassa aineenvaihdunnan tilassa, joka aiheuttaa elimistölle rankkaa stressiä. Laihduttajan kannalta se on Pietiläisen mukaan ongelmallinen myös siksi, että ketoosissa harva jaksaa harrastaa liikuntaa.

Lisää.....

Pietiläinen puhuu taas täyttä potaskaa...

viewtopic.php?f=22&t=5924#p42754


Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 7 vierailijaa

cron